Can-Am Maverick 2024 mallisto

Can-Am Maverick 2024 Mallisto - Kompakti Suorituskyky Viimeiselle Kilometrille

Uudistunut Can-Am – Maaston Valloittaja - Nyt jos koskaan kannattaa lähteä mönkijä kaupoille!

Tarjous 1. Voit säästää nyt jopa 3000€ hyödyntämällä kampanja tarjous sekä tuomalla vaihdossa laitteesi!

Tuo mikä tahansa 2-pyöräinen, mönkijä sekä vesijetti vaihdossa uuteen Can-Am mönkijään hyvitämme siitä vaihdossa jopa 1500€ rahaa! Tähän käy myös epäkuntoiset laitteet.

Tarjous 2. Huutava pula mönkijöistä!

Tuo vaihdossa mikä tahansa mönkijä uuteen Can-Am -mönkijään saat siitä markkinahinnan sekä jopa 1500€ rahaa!

Tarjous voimassa 31.lokakuuta 2024.
Lue lisää

Can-Am Maverick 2024 mallisto

Ergo-Lok-ohjaamo - Mukavuutta Joka Senttimetrillä

Ergo-Lok-ohjaamo tarjoaa ennennäkemättömän mukavuuden kuljettajalle ja matkustajille. Ainutlaatuinen suunnittelu tarjoaa lisätilaa, vaikka ajoneuvo onkin kompaktin leveä. Voit nauttia reittiluokan mukavuudesta ja tilasta, joka hemmottelee sekä kuljettajaa että apukuljettajaa.

Enempi Kuin Valmis - Seikkailu odottaa

Moderni, mukava ja tilava ohjaamo, runsaasti tilaa varusteille ja kuormalava, joka on valmis vastaanottamaan LinQ-lisävarusteita. Profiloitu ROPS-hyväksytty kehikko tarjoaa suojausta kaikenlaisissa maastoissa, tehden Maverickista täydellisen seuralaisen seikkailuihisi.

Valitse Moottorisi - Mukautettu Kokemus

Voit valita kahdesta voimakkaasta vaihtoehdosta: 2-paikkainen DPS tai 4-paikkainen MAX DPS, jotka molemmat tarjoavat Maverick Sport -kokemuksen jokaiseen makuun. 7,6 tuuman digitaalinäyttö näppäimistöllä tarjoaa kaiken tarvittavan täydelliseen ajon hallintaan, ja näyttö on selkeästi luettavissa kaikissa ajo-olosuhteissa.

Rotax-Moottorit ja BTC-järjestelmä - Huippusuorituskykyä

Nauti parannetusta ajokokemuksesta Rotax-moottoreiden ja Can-Amin ainutlaatuisen dynaamisen jarru- ja luistonestojärjestelmän (BTC) ansiosta. 95-hevosvoimainen Maverick Sport DPS 1000R tarjoaa uskomattoman nopeuden ja suorituskyvyn, erityisesti kun sitä ajetaan äärirajoilla.

Oletko Valmis Kokemaan Vapauden?

Can-Am Maverick 2024 mallisto on suunniteltu sinulle, joka haluat yhdistää suorituskyvyn, mukavuuden ja seikkailun. Tutustu mallistoon tänään ja valmistaudu kohtaamaan tulevat haasteet uudella innolla. Varaa koeajo nyt ja koe itse, miksi Maverick on oikea valinta vaativiin olosuhteisiin.