Blade -suksimuovit, symmetrinen Heavy-duty 860200747

Olipa intohimosi kelkkailu tai haluat vain varmistaa miellyttävän matkan lumisilla reiteillä, Blade-suksimuovit ovat luotettava valinta, joka tekee kelkkailustasi ikimuistoisen seikkailun.
Tuotekoodi: 860200747
Tulosta: Iso | Pieni
171,04 €
Koodilla LOUKKO saat 13% alennuksen kassalla!
Tuotteen saatavuus:
Oma varasto: VarastossaTuotteet lähetetään 1-4 arkipäivässä
Huom! Jos tilauksella on tilaustuotteita, tilaus toimitetaan kun kaikki tuotteet ovat saapuneet varastoomme.
Myymäläsaatavuus:
Kauhajoki
Närpiö
Tervajoki
Tampere
LOUKKO.COM TILI
Kuukausierä 20,15 €, Maksuaika 12 kk, Luottosumma 171,04 €, Vuosikorko 0,00 %, Käsittelymaksu 5,90 €, Tod. vuosikorko 45,78 %.

Pohjamuovi Blade -sukselle.

Etsitkö parasta mahdollista kokemusta kelkkailuun? Olitpa sitten intohimoinen kelkkailija tai etsit vain mukavaa matkaa lumisilla reiteillä, Blade-suksimuovit tarjoavat vertaansa vailla olevan suorituskyvyn ja mukavuuden, jotka tekevät kelkkailustasi unohtumattoman seikkailun.

Näiden suksimuovien symmetrinen muotoilu ja HD 10 mm paksuus yhdistyvät täydellisesti tarjoten optimaalisen suorituskyvyn kaikissa olosuhteissa. Olipa kyseessä sitten pehmeä, syvä lumi tai jäinen pinta, Blade-suksimuovit tarjoavat lisäpitoa ja vakautta, joka tekee kelkkailusta sulavaa ja hallittua.

Blade-suksimuovien leveys (290 mm) on suunniteltu tarjoamaan ihanteellisen tasapainon kantavuuden ja ohjattavuuden välillä. Tämä tarkoittaa, että voit luottaa suksimuovien suorituskykyyn kaikissa tilanteissa.

Myydään pareittain.

Älä anna lumisten reittien tai vaativien olosuhteiden hidastaa kelkkailuelämystäsi. Valitse Blade-suksimuovit ja varmista, että jokainen hetki lumisilla maisemilla on täynnä iloa, vauhtia ja unohtumattomia seikkailuja. Kelkkailun huippuluokkaa Blade-suksimuovien avulla – tunne lumiset reitit kuten et koskaan ennen!