Tutustu Can-Am Maverick Trailin huippusuorituskykyyn ja ominaisuuksiin

16.10.2023

Can-Am Maverick Trail on huippuluokan side-by-side -ajoneuvo, joka tarjoaa uskomattoman suorituskyvyn ja lukuisia ominaisuuksia. Tämä off-road-ajoneuvo on suunniteltu tarjoamaan unohtumattomia seikkailuja kaikille, jotka rakastavat ulkoilua ja haastavia maastoja. Yksi Can-Am Maverick Trailin tärkeimmistä ominaisuuksista on sen voimakas moottori. Ajoneuvossa on Rotax ACE 900 -nelitahtimoottori, joka tuottaa vakuuttavat 90 hevosvoimaa. Tämä takaa erinomaisen kiihtyvyyden ja nopeuden kaikissa olosuhteissa. Moottorin tehokkuus yhdistettynä ajoneuvon kevyeen runkoon tekee siitä erittäin kilpailukykyisen off-road-kilpailuissa.

can am maverick

Maverick Traililla on myös ainutlaatuinen jousitusjärjestelmä, joka takaa pehmeän ja mukavan ajokokemuksen epätasaisillakin teillä. Sen etujousitus koostuu A-muotoisista tukivarsista ja Fox Performance Series 2.0 Podium -iskunvaimentimista, jotka varmistavat tasapainoisen hallinnan ja hyvän pidon vaikeissakin maasto-olosuhteissa.


Ajoneuvossa on myös älykäs nelivetojärjestelmä, jonka avulla voit helposti vaihtaa kahden- ja nelivedon välillä tarpeen mukaan. Nelivetojärjestelmä takaa erinomaisen vetokyvyn ja pidon liukkailla pinnoilla, kun taas kaksivetojärjestelmä auttaa säästämään polttoainetta ja parantamaan ajoneuvon suorituskykyä tasaisella tiellä.


Maverick Trailin muotoilu on myös huomionarvoinen. Sen kompakti koko tekee siitä erittäin ketterän ja helpon hallita ahtaissa tiloissa tai teknisissä maastoissa. Ajoneuvossa on myös ergonomisesti suunniteltu ohjaamo, joka tarjoaa mukavan istuma-asennon pitkillekin matkoille. Lisäksi Maverick Trailissa on vedenpitävä säilytystila tavaroiden turvalliseen säilyttämiseen sekä kestävä alumiinikatto suojaamaan kuljettajaa ja matkustajia sateelta tai auringolta.


Turvallisuus on Can-Am:n yksi tärkeimmistä prioriteeteista, ja Maverick Trail ei ole poikkeus. Ajoneuvossa on vakiovarusteena tehokkaat jarrut, jotka varmistavat nopean pysähdyksen tarvittaessa. Lisäksi se on varustettu turvakaarella sekä korkealaatuisilla turvavöillä, jotka takaavat matkustajien turvallisuuden vaativissakin olosuhteissa.


Can-Am Maverick Trail on todellinen huippusuorituskyvyn ja ominaisuuksien mestariteos. Sen voimakas moottori, kestävä rakenne ja älykkäät ominaisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan kaikille off-road-harrastajille. Olitpa sitten kilpailunhaluinen kuljettaja tai seikkailunhaluinen ulkoilija, Maverick Trail tarjoaa sinulle unohtumattomia kokemuksia ja mahdollisuuden tutkia luontoa uusilla tavoilla.

Tutustu Can-Am Maverick Trail malleihin